About

 

Camera beveiliging is één van de meest doeltreffende methode om uw persoonlijke en bedrijfsmatige eigendommen te beveiligen tegen inbraak, vandalisme en brand. Bedrijven, warenhuizen en winkels kiezen voor camerabeveiliging als anti-diefstalsysteem wegens de preventieve werking en het achterhalen van de identiteit van de overvallers of vandalen met behulp van de archiefbeelden.

-De investering voor camera beveiliging systeem wordt snel terugbetaald door aantoonbare vermindering van diefstal en vandalisme.

Een greep uit onze specialiteiten:

 • Camera bewakingsinstallaties
 • Toegangscontrole systemen
 • Inbraakbeveiliginginstallaties
 • Noodverlichting
 • Brandmeld-installaties
 • Ontruimingsinstallaties
 • Blusmiddelen
 • Calamiteitenplannen
 • Programma van eisen
 • Certificering

Camera beveiliging en toeganscontrole

wowsix..eu is gespecialiseerd in camerabeveiliging en toegangscontrolevoor particulieren en bedrijven.Camera beveiliging word de laatste jaren steeds meer toegepast door particulieren en bedrijven, ze hebben een preventieve werking en geven de gebruiker er van een veilig gevoel. Het is dan ook zeer belangrijk om het juiste camera systeem te kiezen om uw eigendommen te beschermen tegen vandalisme en of diefstal.Op dit moment zijn er zeer veel camera bewakings systemen op de markt daardoor is de keuze ook vele malen groter dan voorheen. Laat u goed voorlichten voor dat u een camerabeveiligingssysteem aanschaft want een verkeerde keuze kan u nog veel meer geld gaan kosten.Wij van wowsix. eu proberen u zo veel mogenlijk weg wijs te maken in de wereld van de camera beveiliging.Denk aan:De juiste camera`sDe juiste opstellingDe juiste bekabelingDe juiste recorderKomt u in aanmerking voor subsidieEn nog veel meer informatie kunt u hier bij Wowsix. vindenOok kunt u div. systeemen en losse camera`s bij ons bestellen.

Aktie van de maand ! –  IR Dome Camera Pixel Plus 700 Tvl.

– Vandal-Proof Slagvaste en Brandvaste Metalen Behuizing– Lensglas van PolyCarbonaat– 1/3 inch PixelPlus Cmos Chip– 700 TVL– Lens 3,6 mm– Kijkhoek 70 graden– Voorzien van InfraRood-Leds voor nachtzicht– Geschikt voor buitenmontage 

Prijs: 69,95 Euro incl BTW !

Alarmsystemen

Overweeg je een alarmsysteem in je woning of zaak? Goed idee, maar bereid je dan wel goed voor: informeer je en maak de juiste keuzes voor een optimale beveiliging. Bekijk hier alvast de meest gestelde vragen van onze klanten.

Waarom koop ik een alarmsysteem

Je woning is je thuis, een plek om je veilig en beschermd te voelen. Jammer genoeg neemt het aantal inbraken in ons land elk jaar toe. Onthutsende statistieken:

 • Elke 6 minuten een inbraak
 • Meer dan 200 inbraken per dag

Alarmsystemen schrikken ongewenste bezoekers af en werken ontradend. Slaan inbrekers toch hun slag? Dan loeit de buitensirene de hele buurt wakker. En als gebruiker ontvang je automatisch een SMS.

Nog meer zekerheid inbouwen? Sluit je aan bij een meldkamer, jouw garantie op een nauwgezette opvolging en afhandeling. En als het er echt om gaat, wordt de politie of brandweer verwittigd.